Ez történt 2018-ban a Rossetti Bizsu háza táján

posted in: Egyéb | 0

Itt az új esztendő, lassan mindenki visszatér a jól megérdemelt szabadságról, újra ellepik az utakat az autósok, január lévén az edzőtermekben mozdulni sem lehet, igyekszünk teljesíteni újévi fogadalmainkat így az év elején… De nem indulhat 2019 úgy, hogy nem zárjuk le magunkban az előző évet, nem értékelünk, hasonlítunk, viszonyítunk, hálát adunk. Így mi is összegeztük kicsit, hogy mi történt 2018-ban a Rossetti Bizsu háza táján. Ha kíváncsiak vagytok, tartsatok velünk és olvassátok el mai blogposztunkat!

Az első és talán legfontosabb, amit megemlíthetünk az egyre növekvő blogger/influencer együttműködések sora. Izgalmas a repertoár, hiszen ahány blogger, annyi stílus, annyi világszemlélet. A Rossetti ékszerei viszont minden ízléssel harmonizálnak. A teljesség igénye nélkül szeretnénk köszönetet mondani az igényes képekért, a gördülékeny együttműködésért és az ékszereink iránti vonzalomért:

 

  • Pozsgay Ritának, a Persica blog írójának. Feedje üde, mint a barack. Inspiráló képei között széleskörű termékajánlót, családi és motiváló fotókat találtok.

Kép: @percica.blog.hu
  • Bogdándi Virágnak, a Virág’s Lab bloggerének, akivel mindig öröm a találkozás. 27 éves példakép, aki a doktori szigorlaton és annak megvédésén dolgozik, emellett az egészséges életmód elhivatott képviselője. #fashion témájú képeiért pedig egész egyszerűen odáig vagyunk, idén rengeteg friss outfittel örvendeztetett meg minket, ahol Rossetti ékszereket visel.

Kép: @viragslab
  • Kovács Nórának, a Chic&Charm megálmodójának, akit a Shiraz Hotel 2018-ban az Év Bloggerének választott, így egy éven keresztül rendszeresen hírt ad a szálloda életéről. Újságíró, aki él hal az írásért, így folyamatosan hírt ad követőinek a legfrissebb divat- és szépséghírekről. Emellett lelkes ékszerrajongó, így Instagram oldalán gyakran feltűnnek termékeink is.

Kép: @chic.and.charm
  • Antalfy Krisztinának, a VoilaMODE bloggerének, akivel együttműködésünk korábbra nyúlik vissza és töretlenül elvarázsolódunk átgondolt képeitől, színvonalas Instagram feedjétől. Nőies stílusába pedig könnyen beleilleszti különleges ékszereinket is.

Kép: @voilamode_
  • Kozma Ritának, a Plus Size Stílusbiblia írójának. 3 szó, ami legjobban jellemzi Instagram adatlapját (is): #önbizalom, #motiváció #plussizeblogger. Hogy a nőknek mennyire szükségük van egy ilyen Plus Size gurura, mint Rita, nem is árulhatja el jobban, mint 21.000-s követőtábora Facebookon és közel 10.000-s rajongótábora Instagramon. Különleges, nőies, vagány outfitjeihez gyakran választ Rossetti Bizsu ékszert.

Kép: @kozma.rita
  • Sági Andinak, aki üde képeivel, visszafogott, elegáns stílusával és 20.000 Instagram követőjével mindig örömet szerez nekünk. Blogján a divat mellett helyet kapott az egészséges táplálkozás, az életmód tanácsadás és egy izgalmas ‘sikeres háziasszony’ fül is. Csekkold le!

Kép: @sagiandi

Nyitottságunkat és elhivatottságunkat – az iránt, hogy minden nőt ragyogóvá teszünk -, hűen tükrözi a Ducilanddel való együttműködésünk, rendezvényükön való részvételünk, amiről blogunkon is részletesen beszámoltunk.

Nyomtatott formában is számos megjelenésünk volt: a Like magazinban, a Zöld és Fehér Magazinban, illetve a Playboyban megjelent oldalakat Facebook oldalunkon is megosztottuk, ezen kívül szerepeltünk az Epizód magazinban, az Éva magazinban, és a Joy divat rovatában is helyet kaptunk. Külön-külön köszönjük!

A 2018-as fotózásainkról mindig hírt adtunk a Facebookon és természetesen az elkészült képeket is azonnal megosztottuk veletek. A Daarla márkára pedig egész évben számíthattunk, hiszen csodálatos ruhákat adott nekünk ezekre a vidám eseményekre. Amire viszont a legbüszkébbek vagyunk, hogy elkészült a Rossetti Bizsu első önálló kisfilmje, amiről blogunk több ízben beszámoltunk. Külön meséltünk a forgatásról, majd a kulisszatitkokba is beavattunk titeket. A videót pedig megtekinthetitek Youtube csatornánkon.

 

És hogy mit hoz számunkra 2019? 

Egy fantasztikus megújulást a webáruházunknak, hogy az idei még több és még gyönyörűbb ékszereket, még tökéletesebb köntösben tudjuk megmutatni nektek.

Köszönjük eddigi bizalmatokat, tartsatok velünk idén is!

Puszi,

Detty

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük