Gyereknapi ajánlatunk

posted in: divat | 0

Vasárnap itt a Gyereknap, így mai blogposztunkban szeretnénk ajándékötleteket adni a kicsiknek. Korábban itt a felületen olvashattatok gyereknapi programokról, következő évben pedig olyan megoldásokat, ötleteket adtunk olvasóinknak, amivel tényleg élménnyé varázsolhatták ezt a napot a gyerekeknek, mégsem kellett a pénztárca mélyére nyúlni. Ezek most is nagyon aktuálisak, viszont idén megfűszerezzük webáruházunk kínálatával is. Akár nagy ajándékot vesztek és egy kis plusz hiányzik, akár csak aprósággal lepitek meg a gyerekeket, webáruházunk kínálatában csemegézve biztosan megtalálod azt a kiegészítőt, ami mosolyt csal a kis arcocskákra.

Hajkefe

Nincs kedve fésülködni a lányoknak? Próbáld meg ezekkel az édes hajkefékkel! Hátha nagyobb kedvvel lát neki, esetleg jobban hagyja, ha ilyen trendi és cuki fésűt kap ajándékba.

Hajcsat

A hajcsat most úgy tűnik kortalan, hiszen a felnőttek körében is igen népszerűek lettek ezek a kiegészítők (itt írtunk róla). A gyerekeknél viszont el sem múlt a szenvedély, hiszen ahogy a pici lányok haja elkezd nőni, célszerű megismerkedni a hajcsatokkal, hogy ne lógjon a szemükbe. Webáruházunk babás hajcsatoktól egészen a komoly, elegáns darabokig kielégíti a vásárlókat.

Hajgumi

A termék, amiből soha nem elég, ami nélkül nem lehet élni. Minden kislánynak és nőnek szüksége van pár kedvenc hajgumira, hogy ha úgy adódik, hogy zavaró a leengedett frizura, akkor egy csuklómozdulattal felköthessük. A gyerekek számára most igazán különleges darabokat tartogatunk a webáruházban.

Hajráf

A hajráfot inkább nagyobb lányoknak ajánljuk, mert a kisebbek nem tűrik magukon. Ez már inkább divat, mint praktikum. Legyen szó színesről, flitteresről, mintásról, tüllről, farsangiról, egyszerűről, nálunk a legjobb áron találod meg őket.

Gyerektáska

Ismerős a szitu, hogy a lányok a felnőttek retiküljét húzgálják magukkal? De hiszen ezt látják minden nap, hogy egy tapodtat sem teszünk meg táskáink nélkül. Ajándékozd meg az első saját táskájával, a siker garantált.

Gyermeknyaklánc

Hasonlóan a táskával, a gyereket legjobban a felnőttek dolgai érdeklik. A saját ékszereinket azért féltjük tőlük, de itt a remek alkalom, hogy elkezdjék gyűjteni a saját bizsugyűjteményüket.

Babakendő

A legkisebbeknek még nincs szükségük sem hajcsatra, sem táskára, de nekik is tartogatunk izgalmas darabokat. Babakendőinket már 390 Ft-től érhetőek el a webshopban.

Pénztárca

Jön a nyár, a táborok, a kirándulások ideje, amikor a nagyobbak már esetleg egy kis zsebpénzzel indulnak útnak. Hogyan máshogy adhatnád át nekik, ha nem egy édes pénztárcában?

Ha tetszettek ötleteink, itt olvashattok az átvételi módokról részletesen.

Te mivel készülsz vasárnap?

Puszi, Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük