Ha Halloween bulira készülsz ezt a posztot látnod kell!

posted in: DIY, Outfit | 0

Bár most a vasárnap az új szombat (éljen!), a mai outfit poszt nem marad el. Rendhagyó módon viszont nem engem láthattok, hisz egész héten a Halloween foglalkoztat minket, mind Facebookon, mind Instagramon, mind a blogon. Szerdán már adtam ötleteket, mit hol tudtok beszerezni (ITT visszaolvashatjátok), ma pedig komolyabban foglalkozunk a sminkkel és az öltözékkel. Először pár extrém makeupot láthattok, amik csak első látásra ilyen bonyolultak, ha már nekiestek fekete szemceruzával és folyamatosan nézitek a mintaképet, akkor nem lehetetlen. Kicsit időigényes, de ha egy igazi halloween buliba vagyunk hivatalosak, igazán megéri a befektetett energia. 

Jelmezekkel már jobban bajban vagyunk, általában nem szeretünk sokat költeni egy ilyen egyszeri alkalomra. Ha nagyon ijesztő megjelenést választunk, akkor pár paradicsomszósszal elég hatásos vérfoltokat festhetünk egy régi ingre illetve a testünkre. De ha nem tennénk tönkre semmit, inkább szexi ijesztő hölgyként vonulnánk be a házibuliba, akkor a fekete szín lesz a nyerő, pántos body vagy top és ebben az esetben fektessünk nagyobb hangsúlyt a sminkre illetve a hajra.

Persze nem mindenki szeret vadulni, vagy legalábbis van egy határ, így kiválasztottam 3 igen ízléses Halloween sminket. Parádézhatunk Bambiként, de a fekete-fehér arcfestés is pofonegyszerű. Ezeket nem is igazán tudjuk elrontani, hisz kevés szabályos vonal határozza meg őket. Kenjük, fújjuk, maszatoljuk, lényeg, hogy ne legyen mindennapos. 

Ha a szolid sminkhez szolid jelmez dukál, akkor válasszunk a fekete mellé egy kis narancssárgát. A jobb oldali póló alkoholos filccel 15 percen belül kivitelezhető, természetesen csak akkor, ha rendelkezésünkre áll egy póló, amit nem sajnálunk “tönkretenni”. A bal oldali pár pedig egyszerű fekete outfitben, de annál látványosabb sminket ijesztget majd az éjjel. (Itt is a smink csak bonyolultnak látszik, valójában könnyen kivitelezhető.)

Néhány párszázas ötlet: Ha olyan házibuliba vagyunk hivatalos, ahol esetleg az ételt vagy a rágcsálnivalót a vendégek viszik, akkor egy zacskó sósat pillanatok alatt alkalomhoz illővé tehetünk, ha alkoholos filccel arcot festünk nekik. Ha házigazdák vagyunk, de nem költenénk súlyos ezreseket a dekorációra, vegyünk jó pár sima fehér lufit és 3 pacával máris rémisztő arcként várják majd a meghívottakat. Óriási tökök helyett, pedig dekoráljunk mandarinnal, olcsóbb és később még fogyasztható is, így nem a kukában végzi a dekoráció.

Az én ajánlatom: Akár kis, akár nagy bulira készültök, kiegészítőkkel a legegyszerűbb Halloween hangulatot teremteni. Például ez a csontváz csat a Rossetti Bizsu webáruházában csak 144 Ft! :O

Ehhez hasonló bomba ajánlatokat találtok ITT, így érdemes ismét ellátogatni a webáruházba. Addig is nagyon jó készülődést, tökfaragást, pihenést és hosszú hétvégét kívánok Nektek,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük