Tuti ötletek és kellékek Halloweenra

posted in: DIY | 0

Tavaly nagyon szerettétek, így idén ismét mutatok pár ötletet és terméket Halloweenra. Tavaly elmeséltem a Halloween történetét, festettem ijesztő sminket és még tököt is faragtam. Ha kíváncsiak vagytok rá ITT visszanézhetitek. Idén csendesebb mulatságra készülök. Tökfaragás helyett festeni vagy fújni fogok, szombaton érkezik a nagy tököm, ami tökéletesen alkalmas lesz rá, hogy fehérre lefújjam és arannyal díszítsem. Ha ti is hasonlóban gondolkoztok, akkor matt vízbázisú sprayt ajánlok. (Én is a héten gyűjtöttem erről infót, nem vagyok ennyire profi.) 😀

Mivel nálunk is egyre elterjedtebb, hogy megünnepeljük a Halloweent, ma már rengeteg üzlet készül külön termékekkel. Legyen szó akár dekorációról, ha meghívnánk magunkhoz a barátokat egy ijesztő estére, vagy szépségápolásról, ha megajándékoznánk valakit, de ha otthon, csendesen csak olvasni vágyunk is találunk könyveket ebben a témában. Összegyűjtöttem párat ezek közül:

 

Üveg töklámpás – Stile Interio 990 Ft

Bögre szívószállal – Stile Interio 1.490 Ft helyett 990 Ft

Halloween asztalterítő – Stile Interio 1.490 Ft

Szellemes fürdőbomba – Lush 1.790 Ft

Drakula tusfürdő – Yamuna 667 Ft

Boszorkányos szappan – Yamuna 490 Ft

Agatha Christie: Halloween és halál – Bookline 1.990 Ft helyett 1.690 Ft

Gótikus asztalterítő – partydecor.hu 1.990 Ft

Ha már buli, felmerül a kérdés mi magunk hogyan készüljünk rá. Akár mi rendezzük, akár vendégként érkezünk, érdemes pár kiegészítőt beszerezni. A Rossetti Bizsu kínálatában ezeket is megtaláljátok, mutatom a kedvenceimet:

Ezzel a sok jópofa kiegészítővel nem lehet betelni. Ha gyerekeknek tartunk partit szintén jól jöhetnek, egy-egy aranyos hajcsat, hajgumi vagy álarc azonnal feldobja a hangulatot és sokat sem kell költenünk rá. Az összes Halloweeni kiegészítőt megtekinthetitek ITT. Ha a kiegészítőkön túl beöltözős buliba hivatalos a gyerek, a H&M-re mindig számíthatunk, 5.990 Ft-tól kaphatóak nálunk jobbnál jobb jelmezek. 

Végezetül egy kis programajánló:

  • Töklámpás Fesztivál a Hősök terén október 28.
  • Halloween Gyereknek a Ráday utca vendéglátós teraszain október 28. 16 órától
  • Görög nemzeti ünnepség Budapesten október 28. 19 óra
  • Halloween buli RÉMSÉGES jelmezversennyel és ZOMBI diszkóval a Kalandpark Játszóházban a XVII.  kerületben október 27.
  • Halloween Expressz a Gyermekvasúton október 30.

 

Remélem tudtatok pár ötletet meríteni mai cikkünkből.

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük