Ilyenek lesznek az esküvői ruhák 2017-ben

posted in: Egyéb | 0

Ma egy számomra nagyon kedves témáról írok nektek. Nyáron szerveztem meg a barátnőm bohém, tanyasi esküvőjét, amiről a blogon is olvashattatok (ITT), és az INDEXen is megjelent a bejegyzésem. Közben én is menyasszony lettem, és szép lassan elkezdtem fejben megtervezni a nagy napot, két héttel ezelőtti bejegyzésemben is egy ilyen eseményen való részvételről számoltam be nektek (ITT). Bár a nyár, és ezzel együtt az esküvői szezon véget ért, de a menyasszonyok nem pihennek, szép sorban mutatják be a divattervezők az új szezon ruhacsodáit, és nincs megállás, ha azt a ruhát szeretnénk, amit megálmodtunk magunknak minél hamarabb le kell csapni rá. A hazai menyasszonyi ruha kölcsönzőkbe még csak most érkeznek az új kollekció darabjai, de azért azt már most érdemes kiválasztaniuk a 2017-es menyasszonyoknak, hogy milyen fazonban gondolkoznak. Persze ez semmit nem jelent, nagyon sok (most már) feleségtől hallottam, hogy megálmodott valamit, aztán a szalonban kiderült, hogy sem a szín, sem a fazon nem áll jól neki. 🙂 Nah jó, de azért álmodozni lehet. 😉 Az én álomruhámat sajnos nem lehet kapni Magyarországon, sikerült belefutnom egy Nurit Hen ruhába, de nem adom fel a megszerzését. Nektek is ajánlom weboldalukat, ha másra nem is, de arra jó, hogy ha varratni szeretnétek ellessetek pár ötletet. Meseszép ruháik vannak. A csodaruhámat sajnos nem mutathatom meg nektek, hisz benne van a pakliban, hogy a vőlegényem is olvassa a cikkemet, viszont ezt a bejegyzést annak szentelem, hogy segítsek kicsit eligazodni a 2017-es trendek terén. Azt gondolom nagyon jókor leszek menyasszony, mert imádom a csipkét, a tüllt, és az extrém fazonokat. Állítólag egyikből sem lesz hiány jövőre.

 

1. Nadrág

Tudom, döbbenet. De rajta van a listán. Nekem egyáltalán nem menyasszonyos, de várható volt, hogy valami óriás újítás várható.

nadrag

 

2. Magasított nyakmegoldás

Bizony ez nálam a top top. Mindenképpen magasított nyakú ruhát szeretnék, méghozzá hosszú ujjal.

 

3. Pasztell ruhacsoda

Először fehér, majd ekrü. Ha már csak az idei divatot is megnézitek, egyre dominánsabbak a színes ruhák. Láttam már fekete-fehéret, aztán a szoknyarészén virágosat, később ombrét, ami a ruha alján erőteljes színű, és folyamatosan világosodik felfelé. Most pedig már a pasztell színek is benne vannak a pakliban. Nekem elég tág az érdeklődésem, ahogy a divatban úgy esküvői ruha terén is, de azért nem szeretném, ha összekevernének egy jobban öltözött vendéggel.

pasztell

 

4. Fedett vállak

Ide tartoznak a hosszú ujjú ruhák is, de ami most újra előtérbe kerül a stóla, illetve az olyan ruhák, amiknek vállrészén a ruháétól eltérő anyagmegoldás (pl. toll) található. Nagyon különlegesek ezek a ruhák, alig várom, hogy felpróbáljak ilyen fazont is.

 

5. Crop top felsőrész

Ez nekem nem új keletű, tudjátok, hogy a barátnőmnek is ilyen volt idén. Bevállalós és szupernő testű menyasszonyoknak tökéletes. img_1124

 

6. Rövid ruha

Anyukám azt mondja mikor kicsi voltam, mindenáron sellőfazonú menyasszonyi ruhát álmodtam meg magamnak, ami elől picit rövidebb, és látszik a cipő. Ha továbbra is ilyet szeretnék most óriási szerencsém lenne, mert mind a sellő fazon, mind a rövidített ruha reneszánszát éli. Bár szeretem a lábam, valamiért mégsem mutogatnám az esküvőn. Talán ugyanazért, amiért nem választanék színes ruhát. Koktélruhát ölteni a nagy napra szerintem akkor praktikus ha szűk körű, esetleg buli nélküli esküvőt tartunk.

rovid

 

7. Virág motívumok

Romantika mindenhol, és minden mennyiségben. Masnik, virágok, fodrok a ruhán. Ezzel a típussal már sokkal jobban barátságban vagyok. Kérdés, hogyan állna rajtam.

 

A fedetlen vállú ruhák egy kis időre leköszöntek, aminek én személy szerint örülök, és nagyon várom, hogy a most hétvégi Őszi Esküvői Kiállításon felpróbálhassak pár gyöngyszemet a hosszú ujjú, fedett vállú, magasított nyakú ruhákból. Van aki még részt vesz ezen az eseményen?

A héten még két cikket olvashattok tőlem, segítek nektek kicsit eligazodni a Márton napi lakomákban, vasárnap pedig egy igazán őszi outfittel jövök.

Addig is puszi, Detty

 

 

 

 

 

 

Igaz, hogy Elie Saab: Csipkék, mikro-berakások és virágos hímzések a libanoni tervező álomszép darabjaiban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük