Nyakunkba vesszük az új kollekciót

posted in: divat, Outfit | 0

Nincs mese, eléggé hangolódom a karácsonyra, mind lélekben, mind dekorációban, mind kiegészítőkben. A Rossetti Bizsu II. workshopja óta nem megy ki a fejemből ez a puha, kockás, karácsony színeiben pompázó sál. A workshopról szóló beszámolót ITT olvashatjátok.

Ezért be is szereztem mostanra belőle egyet, amit ti is megtehettek 1.490 Ft-ért ITT, ráadásul 4 különböző színben. Picit el is engedtem a fantáziámat és a sál funkcióján kívül rájöttem, hogy szuperül mutat a kanapé szélére hanyagul ledobva, és még jobban be fog illeni a nappaliba, ha felkerülnek a karácsonyi dekorációk, kiegészítők (amiket már javában gyűjtök egy dobozban).

De természetesen sálnak is tökéletes, nagyon puha, meleg és #nemvarunkkaracsonyig, így magamat is ünnepi díszbe öltöztetem. Gyönyörű, színben hozzá illő fülbevalók közül válogathattok a Rossetti Bizsu webshopjában, az én választásom erre a színes lapok köves fülbevalóra esett, amit még jobban kihangsúlyoz a sötét hajam. 4 különböző színben ITT találjátok a webshopban.

Végezetül pedig egy rövid kis videóban mutatom meg azt a két felhasználási módját, amiket a II. Rossetti Bizsu workshopon tanultam és a legszívesebben alkalmazom őket az irodában és a hétköznapokon. A videóban feltűnik két csodás gyűrű is, ITT pedig a teljes gyűrűkollekciót találjátok.

Ti hogyan hordjátok legszívesebben a nagy méretű sálakat?

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük