Rojtok mindenütt

posted in: Egyéb | 0

cc337abf588325a4166d95f3acb9feee7a9366b3

Úgy, mint a múlt heti cikkem a tüll szoknyákról, ez a divatvonal sem új keletű, mégis még mindig megállja a helyét. A fesztiváloknak köszönhetően valószínűleg nyár végéig ez így is marad. A tüllel ellentétben a rojtok mindenhol feltűnnek, alig találtam olyan ruhadarabot vagy kiegészítőt, amire ne aggattak volna belőle hol keveset, hol többet. Én túlzásba vinni nem szeretem az ilyen fellángolásokat, bár ahogy a bejegyzéshez válogattam a képeket, sok olyan összeállítást láttam, ahol rojtos rojtossal is jól mutatott.

Összeállítottam egy részletes képanyagot a rojtokról, különvettem minden ruhadarabot, cipőfajtát és kiegészítőt, egyenként 4-4 darabot bemutatva.

De előtte egy kis útbaigazítás: Ha farmerral kombinálod a rojtos cuccokat, szinte biztosan nem lőhetsz mellé az összeállítással. A farmer anyaga különösen kiemeli a rojtok bohém stílusát, főleg ha bőr, velúr, vagy legalább natúr színű. A natúr barna árnyalat örök divat, feketével párosítva pedig kimondottan karakteres az összhatás. Ha bevállalósabb vagy, nyugodtan vegyél fel duplán vagy triplán rojtozott darabokat vagy több olyan ruhaneműt együtt, amin rojtok vannak. Érdemes kísérletezni, vagy Pinteresten ötletet lesni, mert sok olyan összeállítás van, amiről a polcon legvadabb álmunkba sem gondolnánk, hogy összeillenek, felvéve viszont csúcs. Ha te is csak 1 fajta rojtos dologhoz ragaszkodsz egy szetten belül és nem ragoznád túl, akkor csak egy kulcsdarabra lesz szükséged: például egy laza, de elegáns, csomózott, rojtos kardigánra, amilyet a Korfun készített outfit posztomban is láthattál. Talán nem érzünk egyből egy divatot maradandónak, ezért nehezebben választunk kabátot belőle, de ha beújítasz egy szuper dzsekit, akkor általában a kabátok hátulját, illetve az ujjakat szokás vékonyra hasított kis bőrcsíkokkal díszíteni, de a merészebb trendkövetők akár teljesen is rojtokba burkolózhatnak. Viszont testhez simuló ceruzaszoknyákat már többet látni az utcán, extra hosszú, már-már térd alá érő rojtokkal. Igazán különleges, ugyanakkor szuper nőies viselet, egyszerűen csodásan mutatnak felvéve. Viselésüknek csak a fantáziád szabhat határt: egy lágy esésű blúzzal és magassarkú cipővel igazán szofisztikált, biker kabáttal és motoros, lapos csizmával pedig merészebb, vagány végeredményt kapsz. Ha kicsit költséghatékonyabban szeretnél trendi újdonságokra szert tenni, egy extravagáns rojtos táska vagy szandál kitűnő, pénztárcabarát megoldás lehet. Ezek a vagány kis csodák a legegyszerűbb farmer-póló összeállításokat is feldobják, jól működnek hétköznapi, kényelmes szettekkel, ugyanakkor a hétvégi buliba, egy testhez simuló ruhához is magaddal viheted őket. Ha rojtos kiegészítőre vágysz, idén érdemesebb borítéktáskában – akár oversized clutch-ban – gondolkoznod, hiszen ez a díszítés sokkal szebben mutat kézben, mint egy hatalmas, pántos táskán. A rojtos szandálok már tavaly nyáron is virágkorukat élték, a hidegebb idő beköszöntével pedig korlátlan mennyiségben jöhetnek a különböző hosszúságú csizmák és bokacsizmák is.

Most már jöhetnek a képek, nézelődjetek, szeressétek, ötleteljetek, további jó fesztiválszezont kívánok!

Xx, Detty

Táskák

táskavég

Szoknyák

szoknyavég

Cipők

cipővég

Szandálok

szandálvég

Ruhák

ruhavég

Nadrágok

nadrágvég

Mellények

mellényvég

Kiegészítők

kiegészítővég

Csizmák

csizmavég

Kabátok

kabátvég

Fürdőruhák

fürdőruhavég

Felsők

felsővég

Ékszerek a Rossetti Bizsutól

page

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük