Trendjelentés: 2017 tavasz/nyár

posted in: divat | 0

Most már végre tényleg kimondhatjuk, hogy itt a tavasz, így egy rövid trendjelentéssel szeretném én is köszönteni ezt a várva várt évszakot. Divat terén igazából csak kapkodom a fejem, trapéznadrágok, fodrok, gombok, pöttyök, csíkok, szőrök, pántok, csatok, virágok, bőr, len, pamut, selyem…minden egyszerre, már-már elveszni bennük. Képtelenség lenne felsorolni mik robbantak be idén tavaszra, vagy inkább úgy fogalmazok mik jöttek vissza divatba. Én most 7 trendet veszek górcső alá, amik a hétköznapokon is viselhetőek, nem túl kihívóak, mégis a legújabb trendet követhetjük beszerzésükkel. Először a Polyvore alkalmazással láttam nekik a képek szerkesztésének, de aztán úgy döntöttem a hazai polcokról hozok nektek mintákat, hogy az árral együtt láthassátok és elérhetőek legyenek számotokra is. Minden egyes darabot pedig megfejeltem egy Rossetti Bizsu ékszerrel, ahogy már megszokhattátok. Jó csemegézést, tervezgetést, gardróbfrissítést!

 

#1 – Félvállas módi

Tisztán előttem van az az Aboriginal félvállas felsőm, amit 17 évesen hordtam, és bár amilyen jól nézett ki, annyira volt kényelmetlen is. Nekem. Azóta sok minden változott, lehet nekem is újra próbát kéne tennem a félvállat szabadon hagyó divattal.

  1. H&M – 9.490 Ft helyett 2.790 Ft
  2. Zara – 7.995 Ft
  3. Pull & Bear – 2.995 Ft

 

#2 – Virágoskert

Nem lepődtem meg. A virág örök. Mindig kicsit új mintával, új formában bukkan elő, de ha tavasz, akkor a virágok jönnek. Bakancslistás nálam a képen látható Mohito tüllös szoknya, ismét egy csavar, ami nagyon megtetszett.

  1. H&M overál – 6.990 Ft
  2. Bershka body – 3.995 Ft
  3. Mohito szoknya – 9.995 Ft

 

#3 – Az év színe: a zöld

Mikor kiderült az idei szín kicsit sokkolódtam, nem igazán szeretem, nem is volt soha zöld ruhám vagy kiegészítőm. Bár a barna hajamhoz jól áll, most még a barátkozás fázisában van nálam. Eddig egy sneakert, egy miniszoknyát és egy csipkevállú felsőt szereztem be ebben a színben, ebből kettőt nemsokára egy outfit posztban is látni fogtok. Kíváncsi vagyok mi a véleményetek.

  1. Mohito nadrág – 11.995 Ft
  2. Mango ing – 8.995 Ft
  3. Zara blúz – 6.995 Ft helyett 3.495 Ft

 

#4 – Hímezz!

Ezzel a hullámmal korábban ki lehetett volna kergetni a világból, de a mai darabokon lévő szolid hímzések igencsak felkeltették a kíváncsiságomat. Főleg az az édes Mohito táska, amit középen láttok. Pont azon gondolkoztam, hogy pár régi ruhadarabomra hímeztetek egyet, s mást. De tudjátok milyen drága hímeztetni? :O Úgyhogy egy-két darabot kénytelen leszek a boltban megvenni, vaaaagy kincsvadászatra indulok valamelyik turkálóba. Ti melyikre szavaznátok?

  1. H&M farmerdzseki 12.990 Ft
  2. Mohito táska – 7.995 Ft
  3. Pull & Bear farmer – 12.995 Ft helyett 11.995 Ft

 

#5 – Papucscipő

Hűha…hol is kezdjem? Amikor megláttam a Gucci belülről kilógó szőrös papucsát azt hittem elájulok. És gondolom mondanom sem kell, hogy az Instagramon azóta hány lányon láttam. Hihetetlen! Aztán hozzánk már a finomított verzió ért el, szőr nélkül. Egyébként nem rossz, még talán tetszik is. Bár a a kép nincs előttem, ahogy papucsban slattyogok dolgozni. Még ha az eleje szép és elegáns is, ez akkor is egy papucs. Aztán az is lehet 1 hónap múlva ebben feszítek a legújabb outfit posztban. 🙂

  1. Zara papucscipő – 9.995 Ft
  2. Stradivarius papucscipő – 8.995 Ft
  3. Mango papucscipő – 6.995 Ft

 

#6 – Ingruha

Az ingruhát nem kell bemutatni, nekem is van több is, viszont a friss divatképeket elnézve, valaki úgy döntött ha már az ing ruha lett, akkor legyen újra ing. Mert hát ahogy ti is látjátok ingruha alá és felé is szoknyát vesznek. Hm…mindenesetre furcsa. Az ingruha magában viszont nagyon csinos és praktikus tud lenni.

  1. Zara ingruha – 8.995 Ft
  2. Stradivarius ingruha – 8.995 Ft
  3. Mango ingruha – 9.995 Ft

 

#7 – Csíkok mindenhol

Ez nálam biztosan befutó lesz, imádom a csíkokat, keresztbe, hosszába, lent, fent. Sőt még az esküvőnkön is meg fog jelenni valamilyen formában, de erről később. Nyáron amúgy menő a tengerészcsík, most pedig kapunk belőle minden fronton, minden színben. Like!

  1. Sugarbird ruha – 39.990 Ft
  2. Sinsay szoknya – 3.495 Ft
  3. Bershka ing – 5.995 Ft

 

Nektek melyik volt a kedvencetek? Mit hagytam ki, ami abszolút új trend idén tavasszal?

Puszi,

Detty

Ui.: Ugye nem felejtettétek el, hogy még mindig tart játékunk, amivel csajos napot nyerhettek a Rossetti Bizsu csapatával? Mindössze 1 komment és már ott is vagytok a versenyzők között. Részletek: ITT.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük