A nyár kedvencei – Megérkeztek a legújabb strandkendők

posted in: Outfit | 0

A Rossetti Bizsunál nem telik el nyár, kendő mánia nélkül. Alig hogy kisütött a nap a hosszú esőzés után, felkerült a blogra Felső helyett elő a kendőkkel! című cikkünk, ami sokak számára hasznosnak bizonyult. Korábbi bejegyzéseink a témában:

Kendőzd el!

Mit viselj a vízparton

Ismerd meg a kendők összes típusát!

A selyemkendő 6 élete

Így viseld a kendőt – 18 szuper megoldás

Most pedig megérkezett a nyári kollekció első felvonása, telis tele gyönyörű strandkendőkkel. Bár a nevéből adódóan egyből a strandra asszociálunk, de egy strandkendő számos más alkalommal is nagyon hasznos lehet számunkra. Használhatod ruhaként, felsőként vagy szoknyaként a fürdőruha felé, táskadíszként vagy kalapdíszként nyaralások alkalmával, magad alá terítheted a strandon, vagy a válladra ha tűz a nap/ha fázol. A megkötési formáit pedig egy korábbi videónkban tekinthetitek meg.

Az idei strandkendők kampányfotóinak megörökítése kihívások elé állította stábunkat, mert napokig megállíthatatlanul esett az eső, de a kreativitásunk győzedelmeskedett, így a többi fotózáshoz hasonlóan igazán jókedvűen telt. Nekünk nagyon tetszik a végeredmény, reméljük elcsábíthatunk titeket egy (vagy több) vidám strandkendőre az idei szezonban.

A blogcikkben látott ékszerek és kiegészítők: flamingós strandkendő 1.690 Ft, egyszínű strandkendő 1.690 Ft, övtáska 2.190 Ft, Hawaii neszesszer 690 Ft, pénztárca/kulcstartó 690 Ft, festett bőr karkötő 2.090 Ft, négyzet formájú gyűrű 450 Ft, háromszög alakú gyűrű 450 Ft.

Modellünk: Sárosi Szilvia

Fotók: Hegedűs Szonja Photography

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük