Esküvői kiegészítők menyasszonyoknak, koszorúslányoknak, vendégeknek

posted in: Egyéb | 0

Sziasztok,

a szokásos vasárnapi outfit helyett ma ismét visszakanyarodunk egy kicsit az esküvő témához, aminek javában zajlik a szezonja. Korábban az Esküvőre vagy hivatalos? Ezt viseld az idei szezonban! című cikkemben márkánként mutattam be nektek olyan ruhákat, amelyek kaphatóak jelenleg is az üzletek polcain vagy a webáruházban, és tökéletesen megfelelnek az alkalomnak. Ma pedig a hangsúly az esküvői ékszereken lesz, nem csak a menyasszonyok, de a koszorúslányok, örömanyák és a vendégek is megtalálhatják a tökéletes bizsut, amiben ragyogni fognak a nagy napon.

Személyes történetem:

Mivel még nem készült el a ruhám, így nem választottam ékszert. Úgy tervezem, hogy ha hazahozom, akkor felpróbálom, és elkezdek hozzá ékszereket próbálgatni, hogy legalább a stílus kirajzolódjon. Fontos először azt leszögezni milyen formájú és színűek lesznek az ékszerek, és hogy egyáltalán mikre van szükségünk. Ha ezeket már pontosan tudjuk, akkor konkrétabban tudunk keresgélni, ahol már csak az lesz a döntő, melyik tetszik a legjobban. (Meg az ára.) Mivel elég titokban szervezem az esküvőmet, így sajnos többet nem árulhatok el, de ígérem mindenről beszámolok, ahogy eljött az ideje. 🙂

 

A menyasszony

A nagy nap főszereplője. Az ara ékszere (típusa és mennyisége) nagyban függ a ruhától. Múltkor külön cikket szenteltem az idei szezon esküvőtrendjének ITT, így azokat nem írom le újra, most tényleg az ékszerekre koncentrálunk.

Visszafogott fülbevaló

Főként magasan záródó ruhákhoz tudom elképzelni, ahol a kulcscsontig a csipke érvényesül. Bal oldalon az ezüst, jobb oldalon az arany kedvelőinek válogattam visszafogott bedugós fülbevalót.

Hangsúlyos fülbevaló

Ha magasan záródik a ruha, de egyszerű, vagy csak nem szeretjük a nyakláncot, akkor egy hangsúlyos, nagyobb méretű, vagy lógós fülbevalóval erősíthetünk. Ezek akkor szerencsések, ha kontyban van a hajunk, hogy jól érvényesüljenek.

Hajdísz

Manapság szinte minden menyasszony hajába kerül valami a visszafogott kontytűtől az óriás virágdíszekig. Itt először mindenképpen el kell dönteni, hogy milyen hajat szeretnénk, majd csak azután hajdíszt választani. Nagyon romantikus és kifinomult lehet a hajunk, tökéletes menyasszonyi frizura kiegészítő.

Nyakék

Ha a váll és a nyak szabadon van, kedvünkre játszhatunk a nyakláncokkal. Ha választunk, akkor érdemes hozzá illő fülbevalót választani, ami például visszafogottabb, így a nyakéken lesz a hangsúly.

Örömanya

A két örömanya majdnem olyan gondossággal választja ki a ruhát és a kiegészítőket, mint az ara. (Ezt most már tapasztalatból mondom.) Ha megvan a ruha és a hozzá való cipő, akkor már csak színben hozzá passzoló ékszerszettre lesz szükség. A lehetőségek tárháza végtelen, hisz függ a színtől, a ruha kivágásától és attól ki mennyi ékszert szeret magán, de általánosságban kifinomult, visszafogott ékszereket választottam hozzájuk. A Rossetti Bizsu webáruházában ugyanis ez a korosztály is gond nélkül megtalálja a hozzá megfelelő kollekciót.

 

Koszorúslányok

A nyoszolyólányok (ezt még sosem írtam el :D) mindig vidámak, üdék, fiatalok és gyönyörű ruhában feszítenek. Tavaly én is volt koszorúslány, amiről több bejegyzést is olvashattatok ITT és ITT. Nekem viszont nem lesznek koszorúslányaim, aminek egyszerű oka az, hogy majdnem minden barátnőm férjnél van, vagy kisbabája van. Ha a ruhájuk egyforma is, az ékszereik nem feltétlenül. Én mindenképpen pasztell színekben álmodom meg őket.

Vendégek

Egy esküvőre mindenki sokat készül, szeretné a legjobb formáját hozni, főleg, hogy rengeteg fénykép is készül az eseményen. A vendégek ékszereinek lehetőségei tényleg végtelenek, és sok mindentől függnek, így én ékszerszetteket illesztettem hozzájuk. Ugyanis sokan nem szeretnek azzal bajlódni, hogy melyik fülbevaló melyik nyaklánchoz illik. Egyszerű és nagyszerű ötlet azonnal együtt megvásárolni. Nézzétek milyen gyönyörűek vannak a webáruházban.

+1, a kedvencem

Remélem ti is hiányoltátok a felsorolásból a legnagyobb kedvencemet: a virágos fejdíszeket. Mivel a menyasszony és a koszorúslányok is viselhetik, így nem kategorizáltam, de a csodás nyári esküvők kihagyhatatlan kellékei. Az én esküvőmön biztosan szerepet kap, nem is egy fajta. 😉

Remélem mai posztommal tudtam Nektek segíteni a választásban, de ha nem találtátok meg a megfelelőt, akkor csak navigáljatok át a Rossetti Bizsu webáruházába ITT, és biztos nem távoztok üres kosárral.

AJÁNDÉK

Küldd el nekünk október végéig az esküvői fotódat, ha Rossetti Bizsut viseltél, és mi cserébe 1.000 Ft értékű kuponnal ajándékozunk meg: info@rossettibizsu.hu

 

További jó hétvégét,

Detty

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük