Szalmatalpakkal a nyárba

posted in: divat, ékszer, trend | 0

A strandkendők, a biciklis nadrágok és a kitűzők után egy újabb kihagyhatatlan nyári darabbal foglalkozunk mai blogposztunkban, ami nem más, mint a szalmatalpú cipellő. Pár éve már, hogy a legforróbb évszak #musthave darabjai között szerepel, így idén sem kell lemondanunk róla. Sőt! Annyi féle, fajta formában kaphatóak már, hogy a 2-3 évvel ezelőtti darabodat is nyugodtan viselheted, hiszen egyáltalán nem mentek ki a divatból. Lehet magasított vagy egyenes talpú, csatos, fűzős vagy belebújós, bőr, velúr, vászon vagy farmer. Tényleg csak a képzeleted szabhat határt neki. Inspirációs tabellánkon ismét mutatunk pár igazán csinos és praktikus darabot.

De hogyan tovább, ha megvan a kedvenc darabunk? Ahhoz, hogy a hétköznapokon is igazán nyaralós hangulatod legyen, érdemes beszerezni hozzá egy jópofa szalmatáskát és talán egy kalapot is, így teljes lesz az összhang.

Ha a kalapot túl soknak gondoljuk, akkor azt tartogassuk a tényleges nyaralásra, viszont nem feledkezhetünk meg a natúr ékszerekről, amik egy kis csillogást hoznak a forró, nyári napokba. A szalma anyagához hasonló színeket válogattunk össze, ami természetesen töredéke a webáruházban található mennyiségnek. Keresd barna és bézs ékszereinket a www.rossettibizsu.hu webáruházban!

Puszi, Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük