19+1 ékszer Anyák napjára

posted in: divat | 0

Nincs a májusnál szeretet-teljesebb hónap. Nyílnak a virágok, termelődnek a boldogsághormonok, egyre többet süt a nap. Ráadásul Anyák napjával indul és Gyermek nappal zárul, így egész hónapban ünnepli egymást az egész család. Nincs olyan év, hogy ne foglalkoznánk részletesen ezekkel a csodás ünnepekkel. Jövő hét vasárnap az Édesanyákat köszöntjük. Ebben a témában korábbi bejegyzéseink is érdekesek lehetnek:

Anyák napi ötletek 2.000 Ft alatt

10+1 ajándékötlet Anyák napjára

Közeleg az Anyák napja, itt vannak az ajándékötletek

Ha viszont idén még nem találtad ki, mivel lephetnéd meg Édesanyádat, akkor nézd meg ötlettárunkat! Új, tavaszi ékszer-kollekciónk között biztosan megtalálod azt a darabot, amit Édesanyád (és akár te is) szívesen viselne.

Hogyan jut el hozzád a kiszemelt ékszer?

A megrendelt termékeket személyesen átveheted az alábbi címen1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. (Lurdy Ház, földszinti jegyiroda). A megrendelt termékek átvételére hétfőtől-péntekig 10-19 óra között, szombaton 10-16 óra között van lehetőség. A 12 óra előtt leadott megrendeléseket a következő munkanapon 17 órától lehet átvenni, a 12 óra után leadott megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel, így az azt követő munkanapon 17 órától lesz átvehető. 

Csomagjainkat a GLS Hungary Kft. 8.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen kézbesíti. Ha megrendelésed nem éri a 8.000 Ft-ot, a csomag szállítási díja 1.000 Ft.

De ez még nem minden! Csomagjaidat Pick Pack Pontra is kérheted, aminek a díja 5.000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes, más esetben 600 Ft.

További gyönyörű ékszerekért, kiegészítőkért keresd a www.rossettibizsu.hu webáruházat és mi szívesen segítünk, hogy a legjobbat válaszd ki annak, aki a legfontosabb a világon.

Puszi, Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük