Őszi gyűrűmustra

posted in: Egyéb | 0

mon

Sziasztok,

múlt héten pénztárcabarát megoldásokról írtam nektek az őszre, most pedig egy kis gyűrűmustrát tartunk az új évszak beköszöntével. Én annyira nem tartozom a gyűrűs típusba, emlékszem gimnáziumban mindenki a ballagásra kapott aranygyűrűit hordta, akár minden ujjra került egy. Milyen vicces visszagondolni rá, nyilván el sem tudjuk már ma ezt képzelni. Egy korábbi kirándulás képei kerültek elő baráti körben nem is olyan rég, ahol az egyik barátnőm meglátta, hogy bizony neki is ötből három ujján ott virított az arany. Jót nevettünk, majd persze megkérdezte miért nem szóltam rá, hogy ilyet ne tegyen? 😀 Változnak az idők. Ugyanakkor gimiben például nem volt divat a bizsu, akkor azon mulattunk volna. De most szerencsére dübörög a bizsu láz, én is imádom őket, főleg a nyakláncokat. Az idei őszi/téli gyűrű trendről azt lehet tudni, hogy továbbra is hódít a márvány, a kis gyöngyök, strasszok, a rosé gold szín, az ásványok és minél feltűnőbb, annál jobb. A kezdőképen összegyűjtöttem nektek az én nagy kedvenceimet, melyeket egytől egyig megtaláljátok a Rossetti Bizsu webáruházában. Apropó! Láttátok már a megújult weboldalt? Érdemes bekukkantani ITT. Rögtön a főoldalon én is ott virítok háttal. 😉

A gyűrűkre visszatérve nekem június óta a legnagyobb kedvencem az eljegyzési gyűrűm (elpirulás), de persze nálam is akad bőven látványos bizsu. Egy pár hangulatképpel fogom megmutatni nektek, amiktől nem tudok elszakadni, lehet, hogy uncsi már, de én imádom. És nem titkolt szándékom megmutatni nektek a legújabb körömtechnikát (ha már az őszi divattippeknél járunk), ami sajnos a képeken egyáltalán nem adja vissza valódiságát, de a napsütésben úgy csillog, mint egy gyémánt. Géllakk és a legújabb őrület, a holo-mirror effekt.

 

1. Elegáns

IMG_3215

Na jó, már az elején lelőttem a poént az eljegyzési gyűrűmmel, de igen, ahogy látjátok a szabadidőm most még kicsi, de egyre több részét az esküvőm szerevezése teszi ki. Ez a pici gyöngyös keresztpántos gyűrű pedig az új kedvencem, még az outfit posztokban sem láthattátok. Akár menyasszonyi gyűrűnek is el tudom képzelni, és a legjobb, hogy ha megfordítom, akkor egy ezüst színű X alakot formál. Nekem úgy is nagyon bejön. A gyöngysort ITT, a gyűrűt pedig ITT találjátok.

 

2. Díva

IMG_3221

Fogadjunk fogalmatok sem volt, hogy ilyen jópofa kulcstartót is be tudtok szerezni a Rossetti Bizsu webáruházában?! Mióta megvan, rajta van a kulcsomon, annyira retró, hogy már modern. 😀 Nagy mániám a határidőnapló és mindenféle füzet meg irat vezetése. Balázs kikészül tőlem, hogy miért nem tudom az okos telefonomba vezetni a dolgaimat. De nem megy. Mindenhová magammal cipelem, folyton jegyzetelek, mindent felírok, na persze nem is felejtek el általában semmit. 😛 Vasárnap este mikor nyugodtan leülök a fotelbe egy bögre teával és elkezdem összerakni a következő hetemet azok a kedvenc perceim (vagy óráim?). Én már ebből a szempontból csak ilyen régimódi lány vagyok. Kulcstartó ITT, gyűrű ITT, fülbevaló ITT, karkötő pedig ITT.

 

3. Modern

IMG_3225

Ezüst, ezüst, ezüst. Én nem unom. Ti? És hoppá itt a fehér gyöngyös gyűrű fordítva, ráadásul hüvelykujjon. Szerintem nagyon vagány. És itt a kedvenc kozmetikai táskám is, amit még Kínában vettem. Egy kis ezüstös szemhéjpúder, ezüst ékszerek, szürke ruha. Kicsit futurisztikus. Kár, hogy a hologramos hátizsákom és az ezüst szandálom már nem fért rá a képre. Egyébként sokkal több rose gold, vagy arany színű ékszerem van, viszont sokan idegenkednek tőle, nekik tuti befutó a jól bevált ezüst. Gyűrű ITT, nyaklánc ITT, karperec ITT.

 

4. Hóbortos

IMG_3219

A füzetekbe és a határidőnaplóba való jegyzetelésen kívül a színezés is megnyugtat. Még a Mikulás (na jó Balázs) hozta nekem, és szépen lassan haladok is vele. Igaz, hogy ehhez tényleg nagyon rá kell érnem, de lefekvés előtt gyakran színezek, teljesen kiürül az agyam, megnyugtat, és fejleszti a kézügyességet a kreativitást. A kék türkiz gyűrűről, és a hozzá passzoló gyönyörű nyakékről egy mesebeli hercegnő jutott eszembe, akit meg kell menteni a toronyszobából. Vidám, mégis elegáns, a nyakláncot pedig a vasárnapi outfit posztban rajtam is láthatjátok majd. Én már nagyon várom, ismét valami különlegessel készülök. A gyűrű egy korábbi kollekció tagja, a nyakékék pedig ITT.

 

5. Romantikus

IMG_3224

Hangulatában talán ez a kép áll hozzám a legközelebb. Ezt a gyöngyös, nagyon nőcis gyűrűt több outfit posztban is láthattátok már (ITT, ITT, ITT, ITT és ITT). A LOVE feliratú mágnesekre pedig múlt héten bukkantam a TIGER-be, a mágnestáblámon ezekkel szoktam rögzíteni a következő bejegyzések ötleteit. És ha már feltűntek a sminkecsetek, akkor nagyon érik egy sminkes poszt is például a natúr sminkekről vagy ‘Hogyan sminkeljünk reggel ha csak 5 percünk van?’ témában. A gyűrűt ITT találjátok, a kifinomult gyöngyös karkötőt pedig ITT.

 

6. Kreatív

IMG_3217

Már megint egy füzet. Igen, ez a legújabb mánia. Ismeritek a scrapbookozást? Ez egy kreatív kis csomag, amibe olyan emlékeket, témákat gyűjthetsz, amik éppen a legjobban érdekelnek, és abban hogy hogyan díszíted a határ a csillagos ég. Matricákkal, sablonokkal, pecséttel, dekorszalagokkal, és bármivel amitől magatokénak érzitek és egyedivé tehetitek. A legutóbbi outfit poszt főszerelő nyakláncát pedig ITT nézhetitek meg közelebbről.

 

7. Nagyvárosi

IMG_3226

Ugye csajok nem kell bemutatnom Carrie Bradshowt a legnagyvárosibb nőt, akiért nők ezrei rajonganak? Hát én is közéjük tartozok. Nem is kicsit. Minden könyv, CD és DVD megvan, ami a Szex és New Yorkkal kapcsolatos, korábban több nehéz időszakon is átsegítettek a sorozat részei, semmi mást nem bírtam nézni vagy hallgatni, csak ezt. De ezt mindig. A könyv borítója is a Carrie hangulatot hordozza, és ehhez illő márvány és rosé arany ékszereket választottam. A gyűrű ITT, a nyaklánchoz hasonló az új kollekcióból ITT.

 

Ti milyen gyűrűket viseltek szívesen? Egyszerre egyet? vagy akár többet?

Puszi, Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük